PROPER TORNEIG BOWLING SAN JOAN

Properament organitzem un torneig de Bowling "San Joan"

Apunta't

Torneig de San Joan

PROPER TORNEIG FUTBOLÍ "SAN JOAN"

1er TORNEIG DE FUTBOLÍN:

El Proper divendres 26 de Juny, a partir de les 19.30h, es jugarà el Primer torneig “ SANT JOAN” de Futbolí al Bowling El Vendrell. Es juga en la modalitat de parelles. La inscripció son 12€ per equip i haurà premi econòmic per als 3 primers classificats. Podeu demanar les bases i apuntar-vos a la mateixa Bolera, o per Internet en el mail; info@bowlingelvendrell.com Us convidem a participar i passar-ho bé! Bases torneig

Torneig Futbolí "San Joan"

JORNADA LLIGA CATALANA 4ª DIVISIÓ

Jornada Lliga Catalana 4º Divisió

El passat diumenge 17 de maig / 09 és va disputar a les instal·lacions de Bowling el Vendrell , la 3a i ultima convocatòria de Lliga Catalana de Bowling Ten Pin 2008/09, corresponent al grup B de 4a divisió on hi va prendre part l’equip local, el Club Bowling Penedès, juntament amb els Club Comarcal Bowling(Terrassa) el Vila Bowling (Vilanova i la Geltru) i l’ X-TREME (St. Vicenç dels Horts).

Els Penedesencs van alinear per aquesta jornada a Amaro Cayuela, Oliver Cayuela, Max Duaso i Pere Sadurní. Tot i disputar una de les millors convocatòries que ha jugat el club en aquesta competició (37 dels 50 punts possibles) els penedesencs es van quedar a 1 sol punt de poder disputar la promoció d’ascens a 3a divisió. El jove club de la nostre comarca v a acusar així la falta d’experiència en anteriors enfrontaments on és van perdre punts molt valuosos per tal d’aconseguir l’objectiu de l’ascens, tot i això des del club sen fa una valoració molt positiva de la participació en la lliga, ja que s’ha pogut fer debutar a joves promeses del planter penedesenc com Amaro Cayuela que va fer caure un total de 1517 bitlles o pals com s’anomenen en l’argot, i que amb la seva cinquantena d’anys (molt ben portats) s’ha guanyat a força d’esforç i il·lusió l’etiqueta de jove promesa, o com Max Duaso que amb un total de 1401 bitlles, va rubricar així la seva primera participació en competició oficial. Una de les perles en brut d’aquesta competició, també milita a les files del Penedès, Oliver Cayuela que amb 1641 pals va ser un dels més destacats de la jornada protagonitzant una de les millors partides de tots els enfrontaments, 220 pals varen ser suficients per donar un toc d’atenció a tota la concurrència, deixant clar així que trepitja fort. Tot i un començament nefast contra l’equip absent, el capità Pere Sadurní amb 1655 pals, va poder remuntar en els enfrontaments directes i guanyar així 9 dels 10 punts directes possibles tot fent ús de l’experiència acumulada tot i tractar-se, tant sols, d’un jugador de segon any.

Una cop finalitzada la jornada és podia palpar en l’ambient que , tant els equips forans com el local, so havien passat molt bé i havien gaudit d’una jornada immillorable de bitlles, coincidint tots plegats en les excel·lents condicions de la bolera de la nostre ciutat i fent especial referència a la meravellosa terrassa de la que disposem, que cada vegada més, convida a gaudir-la amb bona companyia desprès d’haver jugat una estoneta a bitlles, a futbolí o billar, amb la família o els amics.

L’equip del Bowling el Vendrell i tot el Club Bowling Penedès estem aconseguint per al municipi del Vendrell, un espai lúdic i esportiu digne de conèixer, i seguirem treballant per la promoció d’aquest esport, desconegut... si; però meravellós.

separador

JORNADA LLIGA CATALANA 2ªDIVISIÓ

Diumenge 19 d’abril, es disputa la tercera jornada de Lliga Catalana de Bowling, en categoria de segona divisió.
Us convidem a gaudir del espectacle, que començarà a partir de les 10h fins a les 14h a les instal·lacions del Bowling El Vendrell.

Hi haurà 36 participants dels 6 millors clubs de catalunya amb jugadors de molt bon nivell. 

Els sis clubs participats són Nàstic, Swetrade, Flecha-1, seven-3, Cat Figueres i Mediterrània.

Jornada lliga catalana 2ºdivisió
sperador
TORNEIG CARNESTOLTES 2009

El torneig de Carnestoltes, es va disputar en dues categories, Federats i aficionats, en aquestes dues hi va haver força igualtat.

Després de la Fase de Classificació ( adjuntem les puntuacions ) es va arribar a les Finals, on ; Categoria federat el jugador del Nastic B.C Antonio Hernandez, va guanyar al jugador Local de C.B.Penedès Jordi Jordà.

En aficionats El vendrellenc Salvador va guanyar la Final a la Lleidatana Àngels després d’una partida molt ajustada on fins al darrer llançament no es va proclamar el campió.


El més important va ser el bon ambient que hi havia entre els jugadors, que va permetre passar un bon matí i que va acabar amb regals per a tots els participants, per part del Bowling El Vendrell i el Club Bowling Penedès, els organitzadors d’aquest torneig.

Toneig carnestoltes 2009
Torneig carnestoltes 2009
separator
  PÓgina 2 >>