TORNEIG NADAL


Desprès de jugar una Fase DE CLASSIFICACIÓ en la que van participar 28 jugadors dels millors clubs de Catalunya es va arribar a la Fase Final.
Els 3 primer de la classe de classificació van jugar mitjançant el sistema de defensa de posició, en la que va donar que el 3er Finalista va guanyar al segon, Rafa Ponce del ( Bowling Penedès ) va superar a Antonio Díaz ( Nàstic B.C.), classificant-se així per la gran Final, en la que Mercè Solé,la lleidatana del Club Bowling Penedès havia de defensar el seu Lideratge.
A la Final, el calafellenc Rafa Ponce es va poder emportar el Torneig, en una partida molt emocionant en que cap dels dos Jugadors fallava, tot eren Strikes o Spares i que es va decidir en el darrer llançament.

El Torneig va acabar amb la entrega de premis.

El premi per la millor partida masculina va ser per a Miguel Àngel Guimerà, del Nàstic B.C. amb 235pals.
Per a la millor partida femenina, va guanyar Mercè Solé del C.B.Penedès amb 224pals.

Veure classificació Final.

separator
LLIGA TARDOR-2007

Des del passat octubre i fins aquest decembre 2007, està en marxa la lliga TARDOR-2007, organitzada pel Club Bowling Penedès. Aquesta lliga s'està jugant els dimarts i dijous.
separator
LLIGA TRIPLEX

Durant el mes de Juny i Juliol s'ha creat aquest torneig en el que es juguen 3 partides i s'agafa la millor tirada de cadascuna de les 10, amb l'objectiu d'aconseguir entre les 3 partides la puntuació més alta possible.

Hi ha un pot acumulable a repartir entre els 3 guanyadors.

Bases de la lliga triplex

Classificacions i Resultats Lliga
separator
LLIGA PER PARELLES LES GAVARRES B.C.

La lliga acaba de començar amb 16 parelles inscrites, la durada serà de 10 jornades, es disputen els dilluns, dimecres i dijous.

Les parelles estan igualades mitjançant Handicap individual.

Al acabar les 10 jornades, les 8 millors parelles jugaran un diumenge al matí la final en la que es de decidiran els guanyadors.

Classificacions i Resultats Lliga
separator
3ra LLIGA NÀSTIC BOWLING CLUB

La lliga Nàstic, va finalitzar el passat 8 de febrer amb un gran èxit de partició i amb els campions que fins la darrerajornada no es van conèixer degut a la seva ajustada classificació.

Així en categoria “C “ per menors de 160 pals de mitjana, la guanyadora va ser la Lleidatana Mercè solé, el segon lloc per a Marcel·lí Sangés ( gavarres B.C.) i la tercera classificada Silvia Garcia ( Nàstic B.C. ). En aquesta categoria cal destacar el vendrellenc José Lopez en 4rt lloc.

En La categoria “B” mitjana entre 160-180 pals, el guanyadors va ser Antonio Díaz ( Nàstic B.C.) , seguit de Maribel Monfort i Manel Borrull tots dos del Gavarres B.C. Destacar com a local al calafellenc Xavi Vidal que va quedar 6è, amb 166 de mitjana

Per últim en la categoria reina,+ 180 pals.
El guanyador va ser Rafa Varona ( Nàstic) amb una mitjana de 191 durant tot el torneig, el segon lloc va ser per Alfredo cadenas ( Gavarres B.C. ) i el tercer lloc per Fernando Lopez ( Nàstic ) .

Destacar els premis a la millor partida masculina per José Martínez ( 278 ), la millor partida femenina va ser per a la Merçè Solé ( 225 ) , la màxima sèrie masculina va ser per a José Mora amb 852 i la femenina també per la Mercè Solé amb 756pals.

Classificacions i Resultats Lliga

separator
PRIMERA LLIGA PRIMAVERA 2006

Entre els mesos de maig i juny va disputar-se en el Bowling el Vendrell(Les Mates) la primera lliga de primavera.
En aquesta lliga hi van participar un total de 21 jugadors entre els quals hi havien jugadors federats de diversos clubs de catalunya.
La lliga va tenir una fase prèvia, de la qual van sortir els 8 millors que van enfrontar-se en dues jornades finals en les que es van decidir els 3 primers classificats:

- Campió del torneig: Francisco Javier Pastor.
- Segon classificat: Javier Chávez.
- Tercer classificat: David Marqués(Bussi)

Classificació Resultant Lliga primavera 2006
Guanyador torneig: PAKITO
Guanyador del torneig. Dreta de la imatge: Francisco Javier Pastor Segon i tercer classificat. Centre i dreta de la imatge respectivament: Javier Chávez i David Marqués.
separator
PRIMER TORNEIG DE NADAL 2005
BOWLING EL VENDRELL


Entre els dies 2 i 6 de Gener, va tenir lloc al Bowling El Vendrell del centre d'Oci de les Mates, el primer torneig de Nadal de Bowling. En ell, es va disputar una fase prèvia entre els dies 2 i 5 de Gener del mateix mes, de la qual van sortir els sis millors jugadors que es van enfrontar en la final celebrada el dia de Reis.

D'aquesta final van sortir els següents vencedors:

- Campió del torneig: Xavier Vidal. Obsquiat amb un Trofeig, Bola i una Bossa.
- Segon classificat: Paquito
- Tercer classificat: Unai

- El premi a la millor partida del torneig va ser per a Carlos Levis amb 221 punts.


Entrega d'obsequis al Campió, Xavier Vidal
separator
<< Pàgina 1